Badade i dag


Foto: Jakirlu Kamera: Kodak C6 13     Bilden är inte från idag


Japp, idag har jag alltså badat i havet med skolan. Det var jättekallt när man gick i men efter ett tag var det faktiskt skönt! Först fick vi prova hur man gör när man går skallgång i vattnet, alla höll i ett långt rep och sen gick man utåt tills den kortaste personen inte kunde gå längre, och då vände vi och gick tillbaka mot stranden. Samtidigt som vi gick skulle vi "känna med fötterna" efer något mjukt (en kropp alltså). Det var kul att få lära sig hur man gör även om vi (som tur var) inte letade efter någon. Efter det fick vi "livrädda" en kompis med en livräddarboj och sen byta så att alla fick "livrädda" och bli "livräddade". jag var med Vikkan och hon var väldigt bra på att livrädda! XD Efter det fick vi sen simma 200 meter.

Nu ska jag nog gå och läsa i min jättespännande bok! :)

//Jakirlu

Skolan igen

Jaa, i måndags började skolan igen för min del. Det är kul att träffa kompisarna igen och desutom tycker jag att det skulle vara rätt så tråkigt att vara ledig hela tiden så det var kul att börja igen. Idag hade jag hemkunskap för första gången. Jag har sett ifram mot att ha det eftersom jag tycker att det verkar roligt att få laga mat och baka i skolan, och det var det i allafall idag. Idag fick vi baka grova scones, som ju blev riktigt goda om jag får säga det själv! :)

See you later
              Jakirlu

En liten fika

Det har regnat lite på förmiddagen men efter lunch blev vädret faktiskt väldigt fint och då åkte jag in till stan med Vikkan och Frida, vi hade jätteroligt men som vanligt köpte jag ingenting. Eller ja, förutom lite fika, en coca cola och en jätte god choklad muffins, Mums säger jag bara! Jag köper oftast ingenting när jag är i stan med kompisar (förutom fika då) men jag tycker att det är rätt så roligt att bara titta lite!

//Jakirlu

En vecka kvar...!Jag börjar inse att skolan börjar om en vecka, sommarlovet är alltså nästan slut! Det känns som om sommarlovet var mycket kortare än förra året för i sluten av sommaren brukar jag inte ha så mycket att göra men nu känns det som om jag hade behövt minst en vecka till... Fast det kan ju också vara rätt så roligt att börja skolan igen och träffa kompisarna och när jag tänker efter har jag ju gjort en hel del.

Nu på morgonen har jag och Janeleh suttit och tittat på några avsnitt av Gilmore Girls från 1:a säsongen för hon har fått låna både 1:a och 2:a säsongen av en kompis så det blir en hel del sittande framför TV:n... För dom är ju jättebra!!!


//Jakirlu


En vanlig dag


Jakirlu har gjort denna fina skapelse i mjöl XD och jag har fotat


Hejsan!
I dag har jag varit ute och sprungit, man måste ju hålla sig i form XD
Har även busat lite med lilla Tindra, alltid lika skoj :)
Det är faktiskt varmt i dag, 26 grader och solen skiner, riktigt härligt och det får en att bli på bra humör. Tyvärr har jag läxor att göra, men det finns ju inget som hindrar en från att göra dem ute i det fina vädret ;)

Ha det bra!
//Janeleh

Mer av Tindra!
Bakom kameran: Janeleh

Hej, hej!
Här kommer ännu fler bilder på lilla Tindra. Visst är hon gullig ;)
I alla fall här är allt bra, solen skiner faktiskt till och med :)
Jag och Jakirlu har som sagt bestämt oss för att bli mer aktiva här på bloggen, men just nu har jag verkligen slut på inspiration och kan inte alls komma på något kul att skriva. Nytt inlägg kommer snart när inspiration är tillbaks XD

Ha det bra!
//Janeleh

p.s när jag tittade igenom inlägget upptäckte jag att jag avslutat i stort sett varenda mening med en smiley, haha hoppas ni står ut XD
haha nu gjorde jag det igen.
d.s

RSS 2.0