090616

Hej!
Ja nu har jag ju då haft sommarlov ett tag och det är jätteskönt!
Igår var jag och Jakirlu på stan och shoppade lite och så var jag hos tandläkaren. Det gick jättebra,  jag hade inga hål alls ^^

Jakirlu köpte en jättesnygg klänning med fjärilar på, en bild kanske kommer snart... :)

Ha det bra!
Janeleh

Äntligen sommarlooooooooov!!!!!!!

Idag har jag äntligen fått sommarlov!!! Det kommer vara jätteskönt att vara ledig och slippa passa tider eller sitta på en massa tråkiga lektioner! Men nu måste jag berätta om imorse:

Imorse hade vi "vårtrampet" med skolan då man ska springa 8,4 km. Jag sprang tillsamans med en  kompis, men jag blev jättetrött efter ca 5km så då sprang hon snabbare. Strax efter att jag börjat springa själv så kom jag in i skogen, när jag sen egentligen skulle svänga vänster och tillbaka till målet så sprang jag rakt fram, (jag vet inte varför jag inte fattade att jag skulle svänga) Så jag sprang nog ungefär 1 mil istället för 8,4... Inte så smart, men lärarna skulle dra bort  från min tid eftersom jag sprang fel!



//Jakilru

Sommarlov snart!

Hej, hej!

Längtar verkligen till imorgon eftersom jag får sommarlov då, jippie ^^
Det känns som om det kommer väldigt lägligt då jag är väldigt trött på att  plugga, jag får väl vila upp mig under lovet så att jag är redo för allt pluggande som väntar mig nästa år XD

Ska i alla fall bli väldigt skönt med sommarlov, vi ska dessutom åka till Frankrike så då kommer jag nog ha chans att ta en massa härliga foton! *Längtar*

Ska för övrigt försöka komma ihåg att titta på Grey's Anatomy ikväll, det var ju så spännande förra gången. jag hoppas verkligen att Izzie klarar sig

Ha det bra!

//Janeleh


3 Dagar kvar...!


Lilla Tindra
Foto: Frida Zetterberg Kamera: Nikon D60


Nu är det bara 3 dagar kvar till sommarlovet och det finns inte så mycket att göra, jag bara räknar ner dagarna... Det ska bli så otroligt skönt att bara vara ledig!

Jag har varit med en kompis i dag, vi spelade lite spel och satt o redigerade lite bilder i photoshop, annars har jag inte gjort något speciellt.
Det blev tyvärr ett väldigt kort inlägg, jag vet inte vad jag ska skriva... Det får bli ett lite längre någon annan dag! :)

//Jakirlu


Mums med glass... :)


Foto: Jag  Kamera: KodakC6 13

Vi fick sluta mer än en timme tidigare för vi hade ingen kemi idag,varför vet jag inte, men det var iallafall jätteskönt att sluta innan 1... Så då följde jag med Mamma med Tindra (hunden) till veterinären för hon skulle vaccineras. Och det gick jättebra, när jag kom hem åt jag choklad glass med karamell strössel, vilket var jättegott!!!!

Ni får uräkta den suddiga bilden... =S

//Jakirlu


Ett litet siden band...


Foto: Jakirlu Kamera: C6 13

Foto: Jakirlu Kamera: C6 13

RSS 2.0