What a Girl Wants



Ska strax titta på filmen "what a girl wants".  Nån som har sett den? Jag har sett den några gånger innan men den är jättebra (Y) Så ni borde verkligen se den om ni inte gjort det! :)Det är Amanda Bynes som har huvudrollen, jag tycker hon är en väldigt bra skådespelerska och gör väldigt roliga miner, hehe :P
Nån som har nått bra filmtips annars då? :)

Tog förresten kort på kläderna jag köpt för en stund sedan så då kan jag lägga upp en bild på dom imorgon :)

//Jakirlu

svarta converse? :)





Igår var jag i Kristiansstad och shoppade lite bl.a. Köpte en T-shirt och ett par leggings på aima som jag kanske lägger upp en bild på... om jag orkar ;)
Borde nog igentligen inte sitta vid datorn just nu eftersom jag verkligen behöver städa mitt rum och har en läxa till imorgon... :S Men det känns inte så lockande direkt så nu sitter jag här och kollar runt på en massa sidor och bloggar och så :) Hittade bl.a lite converse, skulle vilja ha ett par svarta, passar allt och det är inte så jättemånga som har det. Hm... gillar nog det till vänster bäst... tror jag :P Vad tycker ni?

//Jakirlu

no photos :(

När jag var klar med franskan och skulle gå ut och fota var det lite för mörkt för att få bra kort och så skulle jag börja med middagen. Får se om jag hinner fota något imorgon efter skolan för på kvällen ska jag på fest :D

Sweet dreams :) (ska inte lägga mig än men det blir inga fler inlägg ikväll ^^)
//Jakirlu

I'm totally confused...!

Känner mig helt förrvirad nu, dom har ju ändrat hur det ser ut på bloggen! :O Först fattade jag ingenting men jag vänjer mig väll... förhopningsvis :S

Igår snöade och blåste det förresten jättemycket! Snöstorm enligt mig ;) och jag var så klart tvungen att gå till konfa träffen... -.- Stackars mig säger jag bara... ;) På grund av konfan blev det därför ingen bloggning igår :)

Nu sitter jag och övar lite franska glosor men när jag lärt mig dom *suck* tänkte jag att jag kanske skulle gå ut och fota lite granna :) För det är så fint med all snö och solen skiner ^^
Men nu -åter till franskan!

//Jakirlu

this is it-Michael Jackson

Gillar verkligen denna låten av nån anledning... Vet inte riktigt varför eftersom jag inte brukar gilla "lugna" låter så mycket. Men om ni inte hört denna tycker jag verkligen ni ska göra det :)



tränat :)

Har precis varit och tränat badminton i en och en halv timme. Jag följde med Janeleh som redan går i badminton men jag vet inte om jag vill börja. Det var ju kul och det är bra träning men jag vet helt enkelt inte... :P
Aa, ja ska gå och duscha nu och sen ska jag sova :)
Godnatt ^^

//Jakirlu

JAG SKA TILL FRANKRIKE! :D

På hemkunskapen idag fick vi steka pannkakor som faktiskt blev riktigt goda! :P Några provade att kasta upp pannkakorna när man skulle vända dom men jag vågade inte... (bomsäker på att jag skulle ha fått den i huvet isf!) De flesta klarade det faktiskt men inte alla... hehe XD
Våran franska klass ska ha ett utbyte med några i normandie, i frankrike och idag fick vi brev från de vi ska bo hos! :D De kommer hit i maj detta året och vi kommer att åka dit samma tid nästa år. Det ska bli jättekul!!!!! ^^

//Jakirlu

IT'S CRYSTAL CLEAR


Foto: Jakirlu Kamera: Kodak C6 13  En liten bild jag satte ihop i paint :)

UN JOUR COMME TOUS LES AUTRES

(en dag som alla andra)

Har varit en helt vanlig dag idag, inget särskilt har hänt, bara varit i skolan. Och nu sitter jag här och kollar runt lite och lyssnar på musik.

//Jakirlu

SHOPPING IDAG :)


Foto: Jakirlu

Åkte till stan med Lisa, Jossan och Samy idag. Tyvärr kunde inte Vikkan följa med oss... :( Missed You!<3
Men vi hade i alla fall jättkul och fikade på ett rätt litet mysigt café som faktiskt(!) inte var så där fasligt dyrt som det brukar vara på cafén! :D  Jag köpte byxorna jag skrev att jag ville köpa i ett annat inlägg också. Köpte även två presenter till min pappa som fyller år om nån dag :)

Och nu sitter jag här och mumsar på en chokladboll som Sosso bakat, muuuuums! :P

//Jakirlu

Ke$a-tic tok



För er som har missat denna låten, Janeleh visade mig den för ett tag sen :) Jag tycker den är väldigt bra i alla fall! :)

Ny design?


Foto: Jakirlu Kamera: Kodak C6 13 "Modell": TINDRA :D<3

Ingen insperation idag, känns som om vi behöver en ny design eller vad sägs? Får se om vi kan fixa
något snart... :)

//Jakirlu

Jeans som jag vill ha! :D



Jeansen jag vill ha! Fast lite ljusare har jag för mig att de var.... :/

Har inte hunnit skriva nått på några dagar nu för i fredags följde jag med henne till stallet och igår var jag i Gbg :) Det var jättekul att följa med Vikkan och träffa alla hästar som hon brukar prata om, jättesööööta och gossiga va dom allt! ;) Jag fick bl.a hjälpa Vikkan att rykta, borsta och skrapa ur hovarna på några hästar. Men bussen vi skulle ta brukar komma ca 18.03 och 17.57 var vi ca 50 meter från busshållsplatsen och då kommer bussen jättesnabbt och kör för bi oss! Dumma busschaufför! Som tur va kunde ju Vikkans mamma hämta oss. :)
Tack för en jätterolig dag Vikkan! :)<3

Igår var vi som sagt i Göteborg för att fira min farfar som fyller år på måndag vi gick även runt i lite affärer på Frölunda torg där jag hitta ett par supersnygga jeans men som tyvärr *snyft* var lite för stora. Men jag får hoppas att de finns här hemma istället... :) Hoppas verkligen att det finns eftersom det är så svårt att hitta jeans man gillar!

//Jakirlu

EN UGGLA! :)



När jag och Sosso gick med Tindra på kvällen igår så såg vi en uggla! :) DEn var ca 20cm hög tror jag men lät lite mysko... :P Jag tror nog det är första gången jag sett en uggla som inte är på nån djurpark så det var kul! (Y)

//Jakirlu

En liten hästapålle! ^^


Foto: Jakirlu Kamera: Kodak C6 13 Modell: "Okänd häst" men vi döper den till Nisse... ^^

//Jakirlu

Stan idag! :D

Det har snöat hela dan idag så nu är det en väldans massa snö ute! :) Men trots vädret så har jag och mina 2 systrar varit i stan och shoppat! Vi hade superkul och det var ju rea överrallt men nästan inga människor. Vilket passar perfekt om man inte vill stå i en massa köer för att prova och köpa kläder! Så vi hade jättekul! :D Jag köpte en eligt mig superfin tröja som jag kanske kan lägga upp en bild på imorgon för det funkar tyvärr inte just nu och jag tror nog inte att nån vill se en bild av den ritad i paint av mig... hehe ;)

//Jakirlu

THE HOST



Janeleh skrev ju att vi skulle se på New Moon och den var verkligen jättebra! Det var ett tag sen jag såg ettan men av vad jag kan komma ihåg så tycker jag nog att New Moon var bättre än den!
Och eftersom jag tyckte Twilight böckerna var så bra ska jag självklart läsa "Genom dina ögon" (the Host). Jag hade reserverat den på biblioteket och hämtade ut den idag. Men jag tror nog att det är fler twilight-fan än jag som ville läsa den, eftersom jag typ reserverade den i oktober och jag fick den nu... XD
Men med tanke på att jag har för mig att det var ca 4-5 före mig så har det gått rätt snabbt! :D Hoppas verkligen att den är lika bra som twilight böckerna!

//Jakirlu

New moon





Hej allihopa!
Nu är det första gången jag skriver på länge, men det är så att jag inte velat sitta vid datorn så jättemycket nu vid jul. Jag har dessutom ingen inspiration till vad jag ska skriva.
Igår tittade jag på sjätte Harry Potter filmen för första gången, borde verkligen skämmas över att jag inte sett den tidigare med tanke på att jag är ett äkta Harry Potter fan ;)
Idag ska jag och Jakirlu gå på bio, med hennes kompis Vikkan och se new moon, den har ju gått ett tag, men bättre sent än aldrig ;)

Gott nytt år!!!!!!!!

//Janeleh

RSS 2.0